The door of possibilities is still locked. Oh well, I'll break through the wall again

2017. május 16. 22:51 - Rhade

Train like Goku edzéssorozat második napja.

A mai nap is úgy indult mint a tegnapi, viszont nem úgy végződött. A reggeli bicikli túra után rá kellett ébrednem, hogy nem mindig alakulhat úgy, ahogy én azt eltervezem. A befelé úton csúnya szembe széllel kellett megküzdenem. Mire beértem Egerbe, rá kellett döbbennem a súlyzós edzésem kimaradt egy baki miatt, aminek köszönhetően haza is kellett tekernem. A második körömben pedig az időjárás miatt elmaradt a második tekerésem, mivel kérdéses volt, hogy lesz-e vihar ééééééééééééééééééééééééééés nem lett… (de attól még karate edzésre elmentem) Viszont ha már a mai nap így alakult, akkor térjünk rá egy szintén fontos dologra, ami nem más mint a táplálkozás.

Általában aki aktívan sportol, annak több táplálékra van szüksége, viszont az se mindegy, hogy mit eszik. Sok ember beleesik abba a hibába, köztük én is, hogy nem fordít ennek elég figyelmet. De rendkívül fontos, hogy mindenki tudjon, és szeressen főzni, mert nagyon fontos, hogy az ember egészségesen étkezzen, illetve minőségre helyezze a fő hangsúlyt és ne pedig a mennyiségre. Nagyon nagy tévhit, hogy az egészséges ételek nem finomak. Pedig nagyon is finomak, ha az ember odafigyel arra, hogy mit eszik.

Ennyi lenne mára.

A mottóm továbbra is train like Goku :)

The door of possibilities is still locked. Oh well, I'll break through the wall again

wp_20170516_19_21_12_pro.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trainlikegoku.blog.hu/api/trackback/id/tr5112510183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
The door of possibilities is still locked. Oh well, I'll break through the wall again
süti beállítások módosítása