The door of possibilities is still locked. Oh well, I'll break through the wall again

2017. május 24. 22:10 - Rhade

Train like Goku edzéssorozat tizedik napja - Ultimate biceps training

A hét felénél járunk. Ultimate training sorozatom 10 napjánál, és ha jól számolom, akkor a héten ez a negyedik edzés, ha a bútorcipelést is annak vesszük akkor az 5. edzésem. A mai edzés program a bicepszre ment. Egy egészen brutális edzést sikerült összehozni, ami lehet már túlságosan is sok volt. Közel 60 percet fordítottam erre az izomcsoportra, majd edzés végén a szokásos hasizom erősítéssel telt.

Ezt kivételesen megosztom veletek :)

  • bicepsz egyenes rúddal 6x8-6
  • scott-padon francia rúddal 6x8-6
  • kalapács váltott karral 6x8-6
  • koncentrált 6x8-6

Ebbe csak akkor vágj bele, ha úgy érzed, hogy képes vagy bármire. Persze, ha megpróbálod, de nem sikerül akkor sincsen gond :) Meg kell próbálni újra, meg újra, meg újra, mert nincs vége amíg nem sikerül :) A kudarc nem azt jelenti, hogy fel kell adni. Pont a kudarcok viszik előre a dolgokat, azok segítenek abban, hogy kitartó legyél. Ha nem adod fel, akkor el tudod érni a célodat, és pont ez a lényeg. Legyen valaki kicsit túlsúlyosabb, vagy tökéletes testtel rendelkező ember, ha van célja, amit el akar érni, addig kell érte küzdeni, ameddig el nem éri a célját az ember.

 

Igyekszem napról napra megosztani egy motivációs gondolatokat,videót :) Hogy mindig 100%-n legyen az edzés kedv. És ne ez legyen az oka a lazsálásnak :)

Estére egy kis motiváció GokuFlex módra

Ennyi lenne mára.

A mottóm továbbra is train like Goku :)

The door of possibilities is still locked. Oh well, I'll break through the wall again

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://trainlikegoku.blog.hu/api/trackback/id/tr5912538361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
The door of possibilities is still locked. Oh well, I'll break through the wall again
süti beállítások módosítása